Kedvenc receptjeink.

Gyorsan,finomat, egyszerűen!Ha szerinted is jók a receptjeim,nyomd meg a Tetszik-et

kep2462.jpg

Sült oldalas ! 
Az oldalas darabot megtűzdelem  jó sűrűn fokhagymával,sózom,tepsibe rakom. Zsírt bőven teszek alá,meg kb 1 dl vizet.Hozzárakom a nagyjából egyforma ,pucolt,de egyben hagyott burgonyákat ,majd alufólia alatt kb 30 percet sütöm.Leveszem a fóliát és pirosra sütüm.Egyszer megforgatom őket.

 

kep1948.jpgPecsenye hús!
Maradt egy darab lapockám,azt meg megsütöttem pecsenyének.Sóval,borssal,fokhagymával fűszereztem! Zsírba raktam oda sülni,majd öntöttem alá vizet és fedő alatt puhára pároltam! Egyszer megfordítottam párolás közben is.Majd levettem a fedőt,zsírjára sütöttem és mindkét oldalát megpirítottam!
Lett egy kis kenyérre való hús zsírom is!

pacolt_csirkecomb_sutve..jpg

Pácolt csirkecomb,sütve.
Pác:1 dl olajba 1 mk.őrőltbors,1 mk.vegeta,1 mk.fokhahagymapor.1 kk őrölrót paparika,só izlés szerint.
A megtisztított csirkecombokat ezzel jól lekentem,1 órára betettem a hűtőbe,majd a burgonyával együtt tepsiberaktam és megsütöttem. mikor készlett frissenmetélt zöldségzöldel megszórtam!

2-zabpelyhes_fasirt..jpg

 

Zabpelyhes fasírt !
Darálthús,tojás,só bors,fokhagyma,kevés pirospaprika és annyi zabkorpa hogy formázható legyen.Zsemlemorzsa helyett szintén zabpehelybe forgattam meg és bő olajban kisütöttem!

3-vegeredmeny_a_tanyeron..jpg

 

4-pulykamellbakonszalonnaba_tekerve..jpg

 

 

Pulykamell, bakonszalonnába tekerve és hájas leveles tésztában megsütve.
A húst hosszabb darabokra vágtam,fűszereztem ,sóval,borssal,fokhagymával ás betekertem a bakon szalonna szeletekkel.(már amire elég lett )Alufólia alatt félórát pároltam ,majd levéve a fóliát kicsit megpirítottam.Mikor kihűlt betekertem hájas leveles tésztába.Olajjal kikentepssibe raktam,a tetejét is megkentem olajjal és megsütöttem.

fasirt-recept-crop.jpg

 

Hagyományos fasírt golyók!
1/2 kg darált hús,2 db tojás,2 db áztatott zsemle(jól kicsavarva)1 kk.pirospaprika,só,bors izlés szerint,4-5 gerezd reszelt fokhagyma, Zsemlemorzsa a forgatáshoz.
Az alapanyagokat összegyúrjuk,gombócokat formázunk belőle ,megforgatjuk zsemlemorzsában és olajban kisütjük.

 

malacpecsenye.jpg

Malac pecsenye.
A hús megsózzuk,sütőedénybe rakjuk,teszünk alá egy kis zsiradékot.Borssal,majorannával ,fokhagymával,citrom levével ízesítjük.majd sütés közben sörrel is meglocsoljuk .

 

stefania_vagdalt..jpg

Stefánia vagdalt!
60 dkg darálthúst,só,bors,fokhagyma,1 kk őröltpaprik,2 db tojással ,összegyúrok.Zsemlemorzsát annyit adok hozzá hogy formázható állagú legyen.
Sütőpapírt megszórok zsemlemorzsával,ráterítem a húst,vékonyra nyomkodom,téglalap formára,majd a főttojásokat a szélére teszem és feltekerem.A végeit benyomkodom.Tepsibe rakom,olajat teszek rá és megsütöm.Sülés közben tőbbször meglocsolom olajjal.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 61
Heti: 205
Havi: 1 151
Össz.: 282 570

Látogatottság növelés
Oldal: Sült húsok,fasírozottak.
Kedvenc receptjeink. - © 2008 - 2024 - kedvencreceptjeink.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »